home logo schoonheidsaloneigentijds.nl

 
 
Zwangerschapsbehandeling

 
Zwanger zijn is een feestje

 
 
 
 
 
Een van onze arrangementen in onze schoonheidssalon is de zwangerschapsbehandeling met producten van Payot. Als je in verwachting bent en er een klein mensje in je groeit, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Ontspannen en een goede verzorging voor de huid is dan heel belangrijk.
Zwanger zijn is een feestje. Er groeit een mini-mens in je en daardoor verandert er een hoop aan en in je lichaam. Sommige vrouwen worden alleen maar knapper tijdens hun zwangerschap, maar er zijn er ook die pech hebben. Hun huid wordt onzuiver. Gelukkig is er iets aan te doen. Want als je zwanger bent, zit je hier niet op te wachten, dan wil je stralen met een ‘gave’ huid.
 
 
Tijdens je zwangerschap kan je huid door de hormonen sneller onregelmatigheden vertonen dan gewoonlijk. De talgproductie van je huid kan verhoogd zijn, waardoor poriën verstopt raken en puistjes en mee-eters ontstaan. Bovendien vernieuwen cellen zich tijdens je zwangerschap in een hoger tempo dan normaal. Het is daarom van belang je huid nog meer te voeden en hydrateren.
 
 
Wij hebben nu een speciale zwangerschapsbehandeling waarin ontspannen en genieten voor jou en je baby centraal staat.
 
 
  • een gezichtsbehandeling (Reiniging, scrub, oneffenheden verwijderen, masker, oogcreme en een dag- of nachtverzorging)
  • scrubben van de onderbenen en voeten
  • een heerlijke ontspannende massage van de onderbenen en jouw voeten
 
 
 
Wil je meer informatie neem dan even contact op, of maak direct een afspraak.