home logo schoonheidsaloneigentijds.nl

 
 
Wimpers en wenkbrauwen

 
Voor een sprekende oogopslag!

 
 
 
 
fotolia_70636808_xs
 
 
Jouw oogopslag is zeer bepalend voor jouw uitstraling. Bij Schoonheidssalon Eigentijds kun je terecht om jouw wenkbrauwen op een professionele wijze te laten epileren. De vorm van jouw wenkbrauwen past dan perfect bij jouw gezicht. Ook kunnen de wimpers en wenkbrauwen worden geverfd. Je krijgt hierdoor moeiteloos een meer expressieve uitdrukking. Het verven van wimpers is ideaal wanneer je met vakantie gaat. Ook wanneer je lenzen draagt, is het laten verven van jouw wimpers erg praktisch; je bent niet meer aangewezen op mascara voor een mooie oogopslag. Tenslotte kiezen ook vrouwen met heel lichte wimpers vaak voor verf. De wimpers zijn dan vanaf de aanzet egaal donker. De verf wordt als basis onder mascara gebruikt.

 
 
Wimperlifting

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Lees hier meer…..

 
 
(semi) Permanente Make-up voor de wenkbrauwen

Hairstrokes, poedertechniek, glamour wenkbrauwen etc. is het pigmenteren van de wenkbrauwen. We noemen dit Semi Permanente Make-up omdat er organische kleurpigmenten in de opperhuid worden aangebracht, en niet zoals bij permanente make up met naalden in de lederhuid aangebracht worden, waarin kleurpigment achterblijft. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauw blijft afhankelijk van leeftijd, huidtype en leefgewoonten tot 1 jaar mooi en is ook mogelijk over jouw oude PMU.


Lees hier meer….


 
 
Epileren

Bij het epileren worden met een pincet en wax alle overtollige haartjes verwijderd. Het model van de wenkbrauwen wordt optimaal aangepast aan de gezichtsvorm.
 
 
Wimpers en wenkbrauwen verven

Voordat met de behandeling wordt begonnen, wordt een zachte crème op de gevoelige huid rond de ogen aangebracht. Daarna worden de wimpers en/of wenkbrauwen geverfd. Je hebt ongeveer zes weken plezier van deze behandeling.
 
 
Wil je meer informatie neem dan even contact op, of maak direct een afspraak.