home logo schoonheidsaloneigentijds.nl
 
 

 
 
Poederwenkbrauw/ Ombre

 
 
Altijd prachtige wenkbrauwen!

 
 
 
 

Poederwenkbrauw

Bij poeder effect worden jouw wenkbrauwen met kleur ingeschaduwd, waardoor jouw wenkbrauwen een zacht ingepoederd effect krijgen. Je kunt dit vergelijken als wanneer je met een potlood jouw wenkbrauwen zacht inkleurt. Poederwenkbrauwen kunnen zowel heel zacht als meer uitgesproken gezet worden, afhankelijk van jouw eigen wensen.

Ombre

Bij de Ombre wenkbrauw wordt een natuurlijk poedereffect van licht naar donkerder gecreëerd via een specifieke techniek. De ombre wenkbrauw ziet er altijd zeer natuurlijk uit en is amper van echte wenkbrauwen te onderscheiden! Deze techniek is zeer geschikt voor mensen met een wat vettere huidtype met grove poriën, voor wie de hairstrokes misschien niet altijd ideaal zijn. Er wordt een zacht poedereffect tussen jouw eigen wenkbrauwhaartjes gemaakt, waarbij we jouw wenkbrauwen een mooiere vorm geven en ze er na genezing heel natuurlijk en voller zullen uitzien.

De procedure

Er zal eerst een intakegesprek worden ingepland. Tijdens dit intakegesprek bespreken we samen jouw wensen en de conditie van jouw wenkbrauwen. Ook leg ik de voor- en nazorginstructies uit en zal er een gezondheidsverklaring worden ingevuld. Als alles duidelijk is plannen we de afspraak voor de eerste en tweede behandeling direct in.

Op de eerste behandeling tekenen we de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot je helemaal tevreden bent. Dan bepalen we samen de kleur die het beste bij jouw eigen haarkleur en huidskleur past.
Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier tot zeven dagen na de pigmentatie zal de kleur lichter worden, doordat de opperhuid het pigment zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er misschien weer iets te licht uit. Na minimaal 6 weken vindt de eerste nabehandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.
 
 
Let op!!!! De nafoto’s zijn direct na het plaatsen van de pigmentatie. De kleur neemt nog af qua intensiteit.
 
 


 
 
 
Wil je meer informatie neem dan even contact op, of maak direct een afspraak.

Of ga direct naar de Prijslijst