home logo schoonheidsaloneigentijds.nl

 
 
Semi Permanente Make-up

 
Een sprekende oogopslag!

 
 
 
Of je net uit bed komt, aan het zwemmen bent of een traantje weg pinkt van geluk, met permanente make-up hoef je je nooit meer zorgen te maken over je (bij)getekende wenkbrauwen of eyeliner.
Geen gepriegel meer voor de spiegel met een potlood, maar elke ochtend uit bed stappen met perfecte wenkbrauwen of eyeliner. 

Zijn je wenkbrauwen verdwenen door haarverlies of veelvuldig epileren? Dan corrigeren we dat op zo’n natuurlijk mogelijke manier zodat jouw getekende wenkbrauwen niet van echt te onderscheiden zijn. Het tekenen met een potlood zal dus niet meer nodig zijn. Je wenkbrauwen zien er voortaan niet alleen perfect uit, je bespaart ’s ochtends ook nog eens tijd.

Je kunt kiezen uit de volgende Semi Permanente Make-up behandelingen

- De poederwenkbrauw of ombre
- Hairstroke
- Een eyeliner

Schoonheidssalon Eigentijds werkt met het meest geavanceerde apparatuur, veiligste producten en pigmenten.


Wordt er hygiënisch gewerkt?

Uiteraard. Aan Schoonheidssalon Eigentijds is na inspectie van de GGD een vergunning verleend. Hiermee voldoet de salon aan strenge voorschriften van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV). Dit betekent dat er veilig wordt gewerkt, waardoor infecties en besmetting met bloedoverdraagbare ziekten, zoals Hepatitis B en C en HIV, door onjuist gebruik van apparatuur voorkomen worden. Niet alleen wordt er bij zo'n keuring gekeken of de behandelaar volgens de wet werkt, ook de salon zelf moet aan allerlei hygiënevoorschriften voldoen.
 
 
Let op!!!! De nafoto’s van de wenkbrauwen zijn direct na het plaatsen van de pigmentatie. De kleur neemt nog af qua intensiteit.
 
 


 
 
 
Wil je meer informatie neem dan even contact op, of maak direct een afspraak.

Of ga direct naar de Prijslijst