home logo schoonheidsaloneigentijds.nl

 
 
Bruidsmake-up & bruidskapsels

 
 
Namens Schoonheidssalon Eigentijds hartelijk gefeliciteerd!
Jullie gaan trouwen!

 
 
 
 
fotolia_83903743_xs
 
 
 
 
Een hele leuke en spannende tijd waar een hoop bij komt kijken. Als toekomstig bruid wil je natuurlijk dat alles perfect is op jouw trouwdag: jouw jurk, kapsel en niet te vergeten jouw make-up. Je wilt er tenslotte stralend uitzien op de mooiste dag van jouw leven.

Daar kan ik je zeker bij helpen. Of het nu gaat om een naturel make-up, smokey-eye, een opgestoken kapsel, half opgestoken. Alles doen we in overleg totdat jij tevreden bent. Jij moet je er goed bij voelen. Samen kunnen we tot de perfecte bruidsstyling komen.

Ik kom bij jou thuis zodat je de dag ontspannen kunt beginnen in jouw eigen omgeving. Je kunt dan volledig genieten van alles wat nog komen gaat.

De proefsessie zal wel in de salon plaatsvinden. Alles zal worden vastgelegd op een persoonlijke stijlkaart en er worden foto's genomen van jouw make-up en kapsel, zodat alles wat wij samen hebben afgesproken wordt nagekomen op jouw bruiloft. Belangrijk om te weten is dat ik gebruik maak van een hoogwaardige minerale make-up die heel natuurlijk op de huid zit, geen pancake effect!

Wist je dat jouw make-up ook beter tot zijn recht komt op een mooi verzorgde huid?
Door een persoonlijk verzorgingsadvies op te stellen of een heerlijke ontspannende spabehandeling zul jij stralen op deze bijzondere dag!


Vergeet ook niet jouw belangrijkste gasten. Ik zorg ook dat zij er mooi en feestelijk uit zien!

Voor de beste tips kun je ook dit filmpje bekijken:
Tips voor een Bride to Be
Lees hier meer over:
 
 
Schoonheidssalon Eigentijds
 
 

Member van:

 
 
 
Wil je meer informatie neem dan even contact op, of maak direct een afspraak.