home logo schoonheidsaloneigentijds.nl

 
 
Het totaalconcept

 
 

Het kapsel en de make-up op dezelfde dag!

bruid_dajana_2
 
 
Wil je er zeker van zijn dat jouw bruidsmake-up goed bij jouw bruidskapsel past? Schoonheidssalon Eigentijds biedt jou graag het totaalconcept aan! De proefmake-up en het proefkapsel op dezelfde dag!

Op jouw huwelijksdag wil je er natuurlijk prachtig uit zien. Je hebt alle aandacht besteed aan de bruidskleding, maar het bruidskapsel en de bruidsmake-up zijn net zo belangrijk. Ik help jou hier graag bij.

Op jullie trouwdag moet alles kloppen: de jurk, de make-up, maar vooral ook jouw haar. Je wilt een kapsel dat past bij jouw uitstraling en dat het een fantastisch totaalplaatje wordt!

Van te voren maak je een afspraak voor een proefbruidskapsel en proefmake-up, om te bepalen waar jij je het prettigst bij voelt. Deze proefsessie is een uitstekende ‘generale repetitie’ voor de echte trouwdag.
Ik neem graag voldoende de tijd om te bedenken hoe het kapsel en de make-up er op de huwelijksdag uit gaat zien. Hierdoor weet ik direct hoeveel tijd er nodig is op de dag zelf.

Alles zal worden vastgelegd op een persoonlijke stijlkaart en er worden foto’s genomen.

Ik zal er alles aan doen om de perfecte look te creëren, zodat jij je op deze mooie dag geen zorgen hoeft te maken en alleen maar hoeft te stralen!
 
 

Schoonheidssalon Eigentijds
 
 
Member van: 
Wil je meer informatie neem dan even contact op, of maak direct een afspraak.