home logo schoonheidsaloneigentijds.nl
 
 

 
 
Hairstroke

 
 
Ultra fijne haartjes

 
 
 
 
Hairstrokes met mesjes voor het pigmenteren van de wenkbrauwen is een semi-permante make up,wat betekent dat de organische kleurpigmenten in de opperhuid, en niet zoals bij permanente make up met naalden in de lederhuid aangebracht worden, waarin kleurpigment achterblijft. De aangebrachte krasjes zijn flinterdun en niet van echt haar te onderscheiden. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauw blijft afhankelijk van leeftijd, huidtype en leefomstandigheden tot 1 jaar mooi en is eventueel ook mogelijk over jouw oude PMU. Echter is deze behandeling niet voor iedereen geschikt, laat je daarom goed adviseren wat je wel en niet kunt verwachten.

Deze techniek heeft als groot voordeel het fantastische natuurlijke resultaat waarbij het lijkt alsof je weer haar hebt, echter een nadeel is dat het sneller zal vervagen dan de ombre techniek. De houdbaarheid is afhankelijk van een aantal factoren o.a: huidtype, leeftijd, leefomstandigheden, celdeling en huidverzorging.


De procedure

Er zal eerst een intakegesprek worden ingepland. Tijdens dit intakegesprek bespreken we samen jouw wensen en de conditie van jouw wenkbrauwen. Ook leg ik de voor- en nazorginstructies uit en zal er een gezondheidsverklaring worden ingevuld. Als alles duidelijk is plannen we de afspraak voor de eerste en tweede behandeling direct in.

Op de eerste behandeling tekenen we de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot je helemaal tevreden bent. Dan bepalen we samen de kleur die het beste bij jouw eigen haarkleur en huidskleur past.
Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier tot zeven dagen na de pigmentatie zal de kleur lichter worden, doordat de opperhuid het pigment zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er misschien weer iets te licht uit. Na minimaal 6 weken vindt de eerste nabehandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.
 
 
 
Wil je meer informatie neem dan even contact op, of maak direct een afspraak.

Of ga direct naar de Prijslijst