home logo schoonheidsaloneigentijds.nl

 
 
Sprekende ogen!

 
 
De eyeliner

 
 
 
 
Onder alle omstandigheden een mooie oogmake-up; dat wilt toch iedere vrouw die graag make-up draagt. Maar ook wanneer je weinig wimpers, asymmetrische of kleine ogen hebt, kan een permanente eyeliner een uitkomst zijn. Weinig of geen tijd besteden aan je make-up, mooi naar bed en ook weer mooi opstaan is toch geweldig!

Tijdens de eerste afspraak kijken we samen naar jouw gezicht en de vorm van jouw ogen. Vervolgens brengen we met ‘gewone’ make-up een lijntje op jouw ooglid/oogleden aan. Omdat dit niet permanent is, zie je direct wat het resultaat kan zijn zonder dat je daar gelijk aan vast zit. Als je helemaal tevreden bent, dan beginnen we pas met het aanbrengen van de permanente make-up op jouw ooglid/oogleden.

Al na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat de behandeling wellicht nog een of twee keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Dit komt omdat, na het zetten van de permanente make-up, jouw huid licht kan gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt. De huid kan een beetje trekkerig aanvoelen en kan mogelijk een klein beetje zwellen. Hierover hoef je je geen zorgen te maken want dit hoort bij het ‘genezen’ van de behandeling.

Voordat je een afspraak maakt voor deze behandeling is het belangrijk dat er geen contra-indicaties zijn en je de voor- en nazorg goed doorleest.


 
 
 
 
 
Wil je meer informatie neem dan even contact op, of maak direct een afspraak.

Of ga direct naar de Prijslijst