home logo schoonheidsaloneigentijds.nl
 
 

Cadeaubonnen, relatiegeschenken of kerstpakketten

 
 

Leuk om te geven!

 
 

Cadeaubonnen

 
 
Iedereen kent wel iemand die het gewoon verdient om eens heerlijk te ontspannen. Verras deze persoon dan met een behandeling.
Een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar om te laten weten dat jij hem of haar waardeert. Een persoonlijk en waardevol cadeau. De ontvanger zal er blij mee zijn!

De cadeaubonnen worden natuurlijk feestelijk verpakt.
 
 

Moederdag

 
 
Speciaal voor de bijna-moeder en de pas geworden moeder heeft Eigentijds leuke arrangementen.
Natuurlijk kunnen wij hier een feestelijk moederdag kadootje van maken!
 
 

Relatiegeschenken en kerstpakketten

 
 
Wil jij jouw werknemers bedanken voor hun loyaliteit en ze tegelijkertijd verwennen met heerlijke producten en een ontspannende massage? Voor zowel mannen als vrouwen ben je bij Schoonheidssalon Eigentijds aan het juiste adres.

Voor een cadeau waarmee je niet alleen jouw werknemer een energieboost kunt geven maar ook jouw onderneming!
Wellness behandelingen hebben namelijk bewezen dat het een gunstig effect heeft op de algehele werkprestatie en motivatie van jouw werknemers. Bij afname vanaf 5 of meer worden de cadeaubonnen, welke prachtig zijn ingepakt, bij jouw bedrijf afgeleverd.
Ook jouw relaties kun je een plezier doen met dit cadeau!

Toegesneden op jouw specifieke wensen en het door jou gewenste budget, kan ik jou en jouw bedrijf diverse originele mogelijkheden aanbieden, die zich onderscheiden van de traditionele agenda's en flessen wijn. Geef jouw werknemers of relaties een persoonlijk geschenk van hoge kwaliteit. Uiteraard sta ik voor je klaar om jou te adviseren bij je keuze want onze mogelijkheden zijn onbeperkt. 
 
Je kunt uiteraard telefonisch contact opnemen, kan uiteraard ook.