home logo schoonheidsaloneigentijds.nl

 
 
Bruidskapsel

 
Een kapsel die heel de dag goed blijft zitten!

 
 
 
 
fotolia_83903743_xs
 
 
Als je haar maar goed zit… Op jouw trouwdag is dit belangrijker dan ooit. Alles moet perfect zijn en zeker jouw haar. Je moet er dus niet aan denken dat jouw opgestoken bruidskapsel, mooi vlechtenkapsel of krullen bij de eerste beste windvlaag al uitzakt. Een bruidskapsel moet tegen een stootje kunnen en het moet de hele dag goed zitten. Tijdens de huwelijksvoltrekking en de fotoshoot, maar ook op het moment dat jij ’s avonds je laat gaan op de dansvloer.

Halflang of lang haar? Als het op bruidskapsels aankomt, zijn er oneindig veel mogelijkheden. Een opgestoken bruidskapsel is slechts een van de opties. Kies je bijvoorbeeld voor een romantische look, dan zul je ook eerder kiezen voor een romantisch kapsel. Met veel grote krullen, opgestoken en voorzien van kleine pareltjes of mooie bloemen. Of natuurlijk een sierlijke sluier. Half opgestoken, een vissengraat, de knot in al haar varianten en de French Twist zijn andere populaire bruidskapsels voor lang haar.

Ben je een bruid met kort haar? Je draagt jouw haar al jaren kort, maar nu jullie bruiloft nadert, schiet je in de stress. Jouw haar lang laten groeien? Extensions? Dat kan natuurlijk, maar waarom zou je? Voor kort haar zijn de mogelijkheden voor een bruidskapsel misschien wat beperkter dan voor halflang of lang haar, maar er zijn nog steeds opties genoeg. Je kunt jouw kapsel zoals je gewend bent houden, maar afstijlen met een mooie speld, bloemenkrans of haarband(je).

Hoe ga je nu een keuze maken uit al die verschillende stijlen? En hoe kan het kapsel van manlief daar mooi op aansluiten? Om te beginnen is het belangrijk een afspraak te maken voor de proefsessie. Op deze sessie doen we een intakegesprek en help ik je alvast met een selectie van actuele bruidskapsels die ik op Pinterest speciaal heb geselecteerd. Ook vraag ik je om zelf foto's te zoeken, zodat wij samen kunnen kijken welke richting we op gaan en wat het beste bij jou staat. Niet elk kapsel is even geschikt voor elke bruid. De vorm van jouw gezicht, jurk, make-up en jouw persoonlijke stijl zijn allemaal bepalend voor wat bij jou past.

Als we samen het perfecte kapsel hebben, dan maak ik hier foto's van en alles wordt vastgelegd op een persoonlijke stijlkaart.

Uiteraard is het ook mogelijk om het totale plaatje door Schoonheidssalon Eigentijds te laten doen!
Bruidsmake-up en het kapsel op dezelfde dag!

Neem een kijkje onder Het totaalconcept voor de bruidSchoonheidssalon Eigentijds

 
 
 
Wil je meer informatie neem dan even contact op, of maak direct een afspraak.