home logo schoonheidsaloneigentijds.nl

 
 
Beauty

 
 
Als je goed in jouw vel zit straalt je dit ook uit!

 
 
 
 
De behandelingen van Schoonheidssalon Eigentijds zijn gericht op huidverbetering en ontspanning. De huid is namelijk het grootste orgaan van het menselijk lichaam en staat dagelijks onder invloed van verschillende factoren van buitenaf.
Het is daarom belangrijk om deze de professionele zorg te geven die het verdient zodat je een jonge, frisse en stralende huid behoudt.

Om de balans tussen lichaam en geest op goede peil te houden is het in deze tijd van gejaagdheid en stress heerlijk om een moment voor jezelf te hebben en even heerlijk te ontspannen in een gemoedelijke sfeer.

Je kunt kiezen uit tal van behandelingen, zowel gericht op huidverbetering als op het gebied van ontspanning. Vrouw, man, jong of oud, voor iedereen is er een geschikte behandeling!

Als je hier voor het eerst in de salon bent wordt er gekeken in welke conditie jouw huid is door middel van een intakegesprek en huidanalyse. Vervolgens wordt de behandeling op jouw wensen en huidtype aangepast en streef ik samen met jou naar een optimaal resultaat. Uiteraard krijg je van mij advies over hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen.