home logo schoonheidsaloneigentijds.nl
 
 

12 WEEKS TO WOW

 
 

Voor wie is dit geschikt?

Voor elke huid die verbeterd moet worden! Of het nou gaat om pigment, littekens, acne, anti-ageing of roodheid. Zelfs voor de gevoelige huid zijn er speciale peelings die deze huid ondersteunen.


Hoe beginnen we?

Met een goede voorbereiding! Door 2 weken van te voren een patch test te doen check ik of de behandeling veilig gedaan kan worden zonder reactie. Hierbij sluit ik dus een allergische reactie uit. Ik neem een uitgebreide anamnese en huidanalyse bij je af waarna we dit bij de intake gaan bespreken. Alles wat ik doe en met jou bespreek komt in jouw Skin paspoort. Bij de kuur zijn producten inbegrepen waarmee je thuis jouw huid kunt voorbereiden op de peelings. Hiermee bouwen we een weerstand op zodat we het maximale uit de huid kunnen halen.


De peelings

Na 2 weken voorbereiden ga ik beginnen met peelen. Elke 10-14 dagen ga ik jouw huid versnelt vernieuwen en dat in 6 behandelingen van 60 minuten. Hierbij ga ik in lagen te werk en kunnen er meerdere verschillende peelings aangebracht worden afhankelijk van de klachten en wensen.


Downtime

De huid gaat zich versneld vernieuwen en zal daarom soms wat gaan schilferen of vervellen. Dit duurt meestal 2 tot maximaal 5 dagen.


Resultaat

De huid zal er egaal uit zien, gehydrateerd en heeft een mooie natural glow. Na de 12 weeks to WOW zullen we een evaluatie gesprek hebben. Hierbij kunnen de resultaten bespreken maar ook naast elkaar zetten. De foto’s krijg je uiteraard toe gemaild.

Een op maat gemaakt huidverbeteringstraject die bestaat uit:

- Intake
- Anamnese
- Huidmeting
- Patchtest
- Skin Paspoort
- 6 peeling behandelingen afgestemd op jouw wens qua huidverbetering
- Producten die de behandeling ondersteunen voor een optimaal resultaat zoals dagcrème & nachtcrème
- Gratis een reinigingsproduct


€ 675,00